Събития и новини

1 час подарък до 15 Април

Скъпи гости на Капела плей в Добрич и Бургас, с удоволствие ви съобщаваме, че промоцията 2+1 допълнителен час продължава до 15 април. Всички, резервирали рожден ден за 15 или повече деца до 15 април, ще получат парти с продължителност не 2, а 3 часа. Допълнителният един час е подарък от нас – за още повече щури игри и забавления за вашите деца и техните гости!  За повече информация и резервации: 0700 359 09

Ваканция с игри

Скъпи деца, Ваканцията вече започна и обещава да бъде пълна с игри и забавления! За да ви бъде още по-интересно, ние от Capella Play сме ви приготвили специална ваканционна програма. Във всички обекти на Capella в страната, всеки ден от ваканцията ще има по две тематични партита с игри с любимите ви герои.    За допълнителна информация за програмта, кликнете тук.

Кулинарна академия през ваканцията

Capella Play в столичния Mega Mall Sofia кани малките кулинарни запалянковци на Кулинарна академия с водещ шеф Методи Иванов. Заедно ще се научим да правим вкусна пица и сандвичи за всички вкъщи!   За допълнителна информация, кликнете тук.

1 час подарък до края на март

Един час допълнителна игра подарък за всички, които резервират рожден ден за 15 деца до края на месец март   Промоцията важи за обектите на Capella Play в Добрич и Бургас.

Работилнички за 8-ми март

Честване на 3 март в Mega Mall Sofia

Работилнички за Баба Марта

Отваряме в Добрич

Празнично работно време

Празнично работно време

Празнично работно време