Парти за рожден ден

Пакети за рожден ден

Пакети за рожден ден

 

Предлагаме различни парти-пакети, съобразени със спецификата както на годините, така и на интересите на Вашето дете.

 

РАЗГЛЕДАЙ ПАРТИ-ПАКЕТИТЕ ТУК

 

thumb_bonus3.png

thumb_bonus3.png

При повторно празнуване в детски център "Капела Плей", получавате 10 % отстъпка от крайната сметка както в детския център, така и в ресторанта.

При трето и следващо празнуване в детски център "Капела Плей", получавате подарък допълнителна балонна украса, 10% отстъпка от крайната сметка в детския центъра и 15% отстъпка от крайната сметка в ресторанта.

Торта

Торта

Можете да изберете фото-торта с цени, започващи от 5,40 лв/парче, фигурална торта - цени от 7,40 лв/парче или да внесете торта, поръчана в сладкарница по Ваш избор, срещу такса сервиз в размер на 20 лв. и сертификат за качество на продукта.

Каталог "ДЪГА" - вижте ТУК

Рожден ден 3 часа

Рожден ден 3 часа

Всички пакети, които предлагаме, са за парти с продължителност от 2 часа.

Ако искате Вашето парти да бъде 3 часа, трябва да доплатите по 6 лв на дете.

restaurant-capelmarkovo-tepe1.jpg

restaurant-capelmarkovo-tepe1.jpg

Ако желаете да поканите и възрастните, придружаващи децата, или да отпразнувате с роднини и приятели, можете да го направите в нашия ресторант Capella Food to Share. Необходимо е да резервирате предварително маса, като уточните броя гости и вида меню.

Вижте нашето кетъринг меню ТУК

Вижте основното меню ТУК

Тематично парти

Тематично парти

Изненадайте Вашето дете и направете партито му специално, като изберете тематична украса, за уникална празнична атмосфера.

Можете да разгледате тематичните украси, които предлагаме, тук:

ИЗБЕРИ ТЕМАТИЧНА УКРАСА ЗА РОЖДЕН ДЕН

Парти с дизайнерска декорация

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове. Този начин не само е оцелял повече от 5 века, но е навлязъл и в публикуването на електронни издания като е запазен почти без промяна.