ДЕТСКИ ЦЕНТЪР CAPELLA PLAY PARK CENTER SOFIA

PARK CENTER SOFIA, гр. София, бул. Арсеналски 2

„Играй безкрай, дивей, щурей в CapellaPlay"

Това е мотото на най-големите детски центрове CapellaPlay.

В новооткрития детски център и ресторант в мол Park Center Sofia ви очакват забавления и атракции за цялото семейство. Сред огромната джунгла от предизвикателства ще откриете забавни лабиринти, пързалки, мостове за катерене, картинг писта и специална многофункционална зала за спорт и музикални партита с озвучаване и осветление.

В CapellaPlay ще направим рождения ден на Вашето дете незабравимо преживяване. Организираме тематични партита с участието на професионално обучени аниматори, разнообразно детско меню и отделни парти зони за всеки рожденик.

Capella Play е семейна концепция за развлечение на деца от 0 до 12 г. и техните родители. Компанията развива свои уникални развлекателни центрове за игри на закрито, функциониращи в големи шопинг центрове. Първият Capella Play център e създаден в Копенхаген и е бил посетен от 250 000 души през първата година.

В България първият детски център от веригата Capella Play отваря врати във Варна през 2007 година, а от 2011 година досега в София са открити още 3 големи детски центъра.

Телефон: 0700 359 09

развлечения

Нашите аниматори ще организират едно незабравимо парти за Вашите деца, изпълнен с весели игри, творчески и музикални конкурси с много изненади.

ОРГАНИЗИРАНИ МЕРОПРИЯТИЯ

За Коледа, Великден или за края на учебната година, ние ще Ви помогнем да организирате най-забавното и незабравимо тържество за Вашите деца.Ако решите да ни се доверите изцяло, нашите аниматори ще организират едно незабравимо парти за Вашите деца, изпълнен с весели игри, творчески и музикални конкурси с много изненади.

Частни и фирмени
партита

Училища и детски градини