Влез безопасно в час!

 

Изкарай ДЕТСКА шофьорска книжка! Премини първия тест за годината успешно! Ела в детски центрове Капела Плей на 15, 16 и 17 септември и спечели големи награди.

 

„Влез безопасно в час“ е един апел към всички да бъдат по-разумни и внимателни на пътя! От една страна ние, родителите, трябва умело да „влезем в час“ и да бдим над нашите деца, и от друга страна нашите мъници трябва сами да могат да се пазят, да бъдат по-разумни и знаещи правилата за движение.

 

Всички деца се прибират в града за започването на учебната година и стартират забавления, за които е добре да бъдем „на щрек“. Каране на колело, тротинетка, ховърборд, скейборд и още куп любими дейности на нашите мъници. Къде, как, кога дебнат опасности, можем ли ние да дадем полезни съвети и да получим такива от професионалисти в областите. Известни байкъри, скейтбордисти и органи на реда лично споделят своя опит и мнения, къде се преплитат „якото“ преживяване с безопасното... Елате да открием заедно в седмицата за начало на учебната година – Back to school – Back to safe games!

 

Ние от Capella Play предлагаме серия от полезни съвети по безопасност на движението. Нагледни примери що е улица, кръстовище, светофар, регулировчик и др. Няма да изневерим на забавния си стил и ще представим ситуацията по увлекателен и комичен начин, но така че децата да я запомнят. Ще предоставим и материали вътре в самите обекти, като улица, светофар, пътни знаци и богато разнообразие от „първите превозни средства“. Ще научим всяко дете самостоятелно да управлява превозно средство и това ще е нашият ховърборд, тротинетка, колело, ролери и много други. Накрая всяко дете ще има изпит и при успешно преминаване ще получи шофьорска книжка за каране на ховърборд (или друго превозно средство).

Официален партньор на кампанията е Ozone.bg

 

Очакваме те!