Почасова игра за деца

ЗА ВАШИТЕ ДЕЦАТА Capella Play ПРЕДЛАГА невероятни атракции и различни зони за игра подходящи ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ.

 

 

Тарифа за игра

Предплатени часове

.