Почасова игра Деца от 3г. до 12г.

ЗА ВАШИТЕ ДЕЦАТА Capella Play ПРЕДЛАГА невероятни атракции и различни зони за игра подходящи ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ.

ЗА ДЕЦА НА ВЪЗРАСТ ОТ 3 ДО 12 г. Забавленията започват с огромна зона за игри на две нива, изпълнена с много физически предизвикателства: батут, голяма пързалка, два подвижни тунела, висящи люлки, въздушни пушки, кула с ластици на три нива и хеликоптер. За най-малките клиенти на възраст до 3 години е предвидено специално място с подходящи за тази възраст фонтан с меки и мини пързалка с изход към басейн с цветни топки. За музикалните таланти е предвидена сцена с диско ефекти и микрофон. Концепцията на центъра е да задоволи капризите на цялото семейство - помислили сме и за родителите. Те могат да се насладят на уютна атмосфера и апетитна кухня в нашият ресторант.

Тарифа за игра

Цени за едно дете

Тарифа 1 Дете до 3 г.
30 мин. 4 лв. 4,50 лв.
1 час игра 6 лв. 4,50 лв.
НЕОГРАНИЧЕНО 9 лв. 4,50 лв.

Пакетни цени за повече деца

Тарифа 2 Деца 3 Деца
30 мин 6 лв. 9 лв.
1 час игра 9 лв. 12 лв.
НЕОГРАНИЧЕНО 14 лв. 18 лв.

Преференциални цени за клиенти на ресторанта

Тарифа 1 дете 2 Деца 3 Деца
НЕОГРАНИЧЕНО 6 лв. 9 лв. 12 лв.

*Пакетната цена важи за две/три деца, независимо дали едно от тях напусне центъра по-рано. Ако смятате, че някое от децата би излязло по-рано, Ви молим да ги регистрирата поотделно / в този случай пакетната цена не важи/. На карта с едно регистрирано дете, не може да се добави второ.

Абонаментни карти

Абонаментните карти са предплатени за неограничено време за игра в детски центрове Capella Play в Mall Varna в рамките на валидността им.

Едномесечна карта - 65 лв.

Купи карта

Тримесечна карта - 150лв.

Купи карта

Шестмесечна карта - 260лв.

Купи карта

Годишна карта - 360лв.

Купи карта