Събития и новини

Забавна наука 15.09.-16.09.

Забавна наука 15.09.-16.09.

 Ученето може ли да е забавно? Защо не? На 15.09. и 16.09., очакваме всички малки ученици и кандидат-ученици в детски центрове Capella Play, за да посрещнем новата учебна година с много забавления и игри, докато опознаваме интересния свят на науката. Ще си изработваме планети от захарно тесто, ще се превърнем в рали-състезатели и ще разберем интересни факти за движението и ускорението, ще се потопим в света на щурите химични експерименти, ще преминем през математическо трасе, ще си направим балонени фигурки и ще научим как работи статичното електричество! И ще участваме заедно в какви ли още не игри и забавления!

 Остават броени дни до щурия купон за първия учебен ден. Запиши своето дете като ни изпратиш директно съобщение или ни се обадиш на номер ✆ 0700 359 09 за дните 15-ти и 16-ти септември, за да види много чудеса на знанието, да участва в работилнички и да играе до безкрай. 

Кога: 15 и 16 септември 2019 г., от 13:00 до 18:00 часа

Къде:

Capella Play, The Mall, София

Capella Play, Mega Mall, София

Capella Play, Park Center Sofia

Capella Play, Mall Varna

Capella Play, Mall Markovo Tepe, Пловдив

Capella Play, Mall Burgas Plaza

 

ПРОГРАМА ,,Забавна наука‘‘

15-ти септември
 

ЗОО Работилничка | Биография и география

,,Направи си сам животинка от захарно тесто‘‘ или ,,Зоо Свят от захарно тесто‘‘– децата ще изработят фигурка от захарно тесто, която ще е във формата на животинка и ще успеят да научат интересни факти за това къде и как живее.

Екстремно рали състезание с колички | Физика

Участниците ще разберат любопитни тайни за движението, ускорението и механизма на един автомобил и ще се превърнат истински рали състезатели.

Математическо трасе | Математика

Из целия детски център ще са разпръснати знаци, цифри и математически загадки за разрешаване. Този, който има пресметлив и бърз ум ще спечели.

Щури експерименти | Химия

Нашите аниматори ще разкрият тайните на най-забавните химични опити.

Забавен куиз | Обща  култура

Интересни факти за малки и големи

Дискотека с музика от цял свят | География и музика

 

16-ти септември

Галактическа работилничка | Физика

,,Направи си сам планета от захарно тесто‘‘ – децата ще изработят фигурка от захарно тесто и ще я декорират във формата на планета или пък цялата галактика.

Кутия  с истории | Литература

Децата ще развихрят своето въображение ще открият различни букви, думи и ще намерят помощни знаци, с които да сътворят най-приказната история.

Щури експерименти | Химия

Нашите аниматори ще разкрият тайните на най – забавните химични опити.

Балонена магия | Физика

Участниците ще се включат в луда забава, в която ще създадат балонена фигурка и ще разберат как работи статичното електричество.

Дискотека с музика от цял свят | География и музика

Сподели в социалните мрежи