Събития и новини

Йога за мама и бебе

Йога за мама и бебе

Скъпи мами, заповядайте всеки четвъртък от 11:00 ч. в Capella Play Park Center на групови занимания – Йога за мама и бебе!

                                                                    

 

 

В този час ще намерите споделеност, движение, ценни и полезни съвети за грижата към малкото бебе, както и едно позитивно зареждане, което да ви помага в предизвикателния, но вълнуващ период на първите месеци от появата на малкия човек.
Йога за Мама и Бебе дава възможност на бебчетата да общуват помежду си, докато мамите правят техните упражнения. В часа се съчетава грижата към малкото същество с грижата към майката, която също има нужда да презареди батериите и пораздвижи тялото.

Часът включва:

  1. Упражнения и масаж за най-малките, с които заедно се забавляваме и общуваме.
  2. Упражнения за мама с акцент върху възстановяване след бременността – за мускулите на тазовото дъно, кръста, горната част на гърба, стягане на бедра, ханш и деликатно прибиране на корема, цялостен тонус и презареждане.
  3. Комбинирани упражнения за пълноценно общуване и включване на бебчетата към активностите, които правят майките.

Продължителността на заниманието е 90 мин.

Часът е подходящ за бебчета от 40 дена до прохождане!
Цена на еднократно посещение е 14 лв.

Водещ: Ния Коновска

Ния е инструктор по йога за мама и бебе, йога за бременни и йога. В допълнение, тя е магистър по артистични психо-социални практики и психодрама.
В своята дипломна работа, тя изследва психологическия свят на майките на бебета от 0 до 1 година. Това, както и нейният личен опит на родител и водещ на групи за майки с бебета, спомагат в нейните часове да се създава подкрепяща среда, съобразена с уникалните нужди на скоро родилите жени и техните.

Сподели в социалните мрежи