Събития и новини

Йога за бременни в детски център Capella Play

Йога за бременни в детски център Capella Play

15.10.2018 | Capella Play в Park Center Mall

На 15-ти октомври /понеделник/ Детски център Capella Play и Наталйога дават началото на ежеседмични практики „йога за бременни“, като канят бъдещите майки да се включат към тази инициатива, която ще им помогне да подготвят себе си за предстоящото раждане.

Практиката „Йога за бременни“ ще ви помогне да се чувствате раздвижени, както и ще допринесе за облекчаване на честите оплаквания, свързани с бременността. В допълнение, ще ви зареди с добро настроение и позитивна енергия. По време на часа ще работим и за изграждане на връзка с бебето, ползите от което ще наблюдавате в годините след това. Часът включва както специално подбрани комплекси от упражнения и пози (асани), така и множество визуализации, дихателни практики и релаксации.

Кога е добре да започна да практикувам йога за бременни?

Препоръчваме да започнете практиките по йога за бременни след края на първия триместър от бременността. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете. Ако има някои особености относно Вашето здравословно състояние, добре е да информирате нашите инструктори преди началото на часа.

Каквo е необходимо да знам преди практиката? (продължителност, условия и др.)

Практиката продължава 90 минути, като е добре да си отделите малко повече време преди и след часа, за да може спокойно да се преоблечете и подготвите.

Облеклото нека бъде удобно за вас – клин или по-широк панталон с тениска или потник ще ви свършат чудесна работа. Облечете се удобно за разтягане и движение. В залата практикуваме или боси, или по чорапи, така че не е необходимо да носите спортни обувки.

Кои са нашите инструктори?

Работим с инструктори, специално обучени в преподаването на йога за бременни и с дългогодишен опит в работата с Носещи живот. Всеки инструктор има и своята допълнителна специализация в области като масажи за бременни, акушерство, психология и други.

 

Часовете се водят от сертифициран инструктор по йога за бременни към Наталйога.

Начален час: 10:30 ч.

Времетраене: 90 мин.

Вход: 14 лв., заплаща се на място, без предварително записване

Начална дата: 15 октомври 2018 г. /всеки понеделник и петък/.

Място: Capella Play в Park Center Mall, София, дискотечна зала

 

График йога и музикални занимания за бебета и родители

Понеделник: 10:30 – Йога за бременни

Вторник: 10:30 – Йога мама и бебе

Сряда: 10:30 – Развиващи музикални занимания за бебета и родители

Четвъртък: 10:30 – Йога мама и бебе

Петък: 12:00 – Йога за бременни

Сподели в социалните мрежи