Събития и новини

Парти в ресторанта!

Парти в ресторанта!

   

 

  Искате да празнувате специален повод, но децата да не скучаят? Детски центрове Capella Play и ресторанти Capella имат перфектното решение за вас!

Резервирайте парти в ресторанта и вземете:

 • Парти пакет* с включени салати, плата по избор, десерти и напитки
 • Безплатна свободна игра за децата в детски парти център Capella Play
 • Специално внимание и първокласно обслужване

*Възможност за избор между различни пакети

Превърнете празника в незабравимо преживяване както за вас, така и за децата ви! Резервирайте вашето парти тук: 0700 359 09 или на място в ресторанта.

 • Празнувайте имен ден, рожден ден, кръщене в ресторанта

Резервирайте парти за имен ден, рожден ден, кръщене или друг повод в ресторанти Capella и се възползвайте от новите ни, ексклузивни предложения. Изберете един от трите пакета за парти в ресторанта и с всяка резервация получавате:

 • Парти меню с включени салати, плата по избор, десерти и напитки
 • Безплатна свободна игра за децата в детски парти център Capella Play
 • Специално внимание и първокласно обслужване

 

  Ресторанти Capella са идеално място за весело посрещане на вашия празник в приятна обстановка, докато децата лудуват в детските центрове. Разполагаме и с удобни и просторни тераси, които са чудесен избор за тържества на открито в топлите и слънчеви дни.

 Интериорът на ресторантите е модерен и свеж, изпипан до най-дребния детайл, така че да се чувствате уютно и комфортно по време на вашия празник.

   

 

 • Празнувайте имен ден или друго парти за деца

Резервирайте парти за имен ден или друго събитие за дете в детски центрове Capella Play и се възползвайте от специалните предложения за гости в ресторанти Capella.

Екипът на Capella Play ще ви помогне да организирате детско тематично парти с разнообразна декорация и предложения за храни и напитки.

 Вашето дете има любим анимационен герой? Ние ще предложим парти с него! Зарадвайте децата с новите ни хитови партита - Малкото пони или Пес патрул или ги въвлечете в забавните приключения на Fortnite или Щури експерименти. Glow парти пък ще впечатли всички със светлинно шоу и много танци на фона на UV светлини и прожектори в специалната ни зала за детска дискотека.

 • VIP партита

Имате специални изисквания или търсите още идеи за посрещане на специален повод? Детски центрове Capella Play предлагат възможност за провеждане на VIP партита със специална декорация, тематични партита с герои от хитови филми и анимации и възможност за добавяне на различни пакети менюта и напитки към всяко парти.

  Верига детски центрове Capella Play и ресторанти Capella предлагат не просто заведение с детски кът, а специално обособени пространства за деца и възрастни, в които ще откриете множество идеи и решения за вашите рождени, имени дни и специални поводи.

Имате допълнителни въпроси? Свържете се с нас на: 0700 359 09 или на място в ресторанта.

 *Пакет "Парти в ресторанта" важи само за ресторанти Capella в град София:

 • THE MALL, гр. София, бул. Цариградско шосе 115з, етаж 2
 • PARK CENTER, гр. София, бул. Арсеналски 2, ет.3
 • MEGA MALL, гр. София, кв. Люлин, бул. Царица Йоанна 15

 

Сподели в социалните мрежи