Събития и новини

Летни партита на цени, започващи от 119 лв.!

Летни партита на цени, започващи от 119 лв.!

 Повече детско забавление и много лятно настроение в Capella Play с новите ни летни партита на цени, започващи от 119 лв. :)

 

Искате да организирате парти, а повечето деца са на почивка – вече можете да поканите само 5 деца. Искате да празнувате без храна или да избирате между различни варианти от солени или сладки плата – можете да сглобите вашето парти, според вашите желания и нужди.

 

 Предлагаме ви голям избор от тематични партита с герои от хитови филми и анимации, специална декорация, тематични пиняти, шоколадови фонтани, детско шампанско, разнообразие от детски плата и торти и още много.

 

 Докато децата се забавляват, на ваше разположение са ресторанти Capella, в които можете да вдигнете наздравица и да почерпите вашите гости с разнообразния избор от освежаващи напитки и вкусно хапване!

 

 Кажете ни кой е любимият герой на вашето дете, а ние ще организираме всичко останало, защото знаем колко важни са малките и големи моменти всеки ден, както за вас, така и за вашите деца!

 

Свържете се с наш сътрудник и изберете най-подходящото парти за вас : ✆ 0700 359 09 или директно в избрания детски център

 

Направете празника незабравим!

Сподели в социалните мрежи