Събития и новини

FORTNITE битка на живо в Mega Mall, София.

FORTNITE битка на живо в Mega Mall, София.

12 октомври, 18:00 часа

Голямата битка наближава. Кой ще открие Островът на спасението? Кой отбор ще спаси човечеството от надвисналата над нашата планета огромна заплаха?

Включете вашето дете в епична битка, в която участниците ще се превърнат в истински герои от играта “FORTNITE‘’ като част от тематичното парти на детски центрове Capella Play.  

Отборите ще побеждават злодеи, ще строят крепостни стени за убежищата си и ще преминат през предизвикателствата на FORTNITE. За да бъде приключението пълно, участниците ще се преборят в най-зрелищната FORTNITE лазерна битка! А за финал, при последната мисия, ще имат шанса да защитят победата си в dance battle, където ще се забавляват и демонстрират умения с най-популярните видеа от играта.

FORTNITE ПАРТИ – БИТКА НА ЖИВО

FORTNITE е едно от най-новите партита в богатата програма за детски рожден ден и тематично парти на детски центрове Capella Play. По време на изнесеното събитие участниците ще могат да се пренесат в свят на предизвикателства, зомбита, епични лазерни битки и мултимедийно шоу с хитовата музика от играта.

В ролята на жури могат да се включат всички родители, а от тях се изисква да се забавляват с наблюдаването на танците и да аплодират силно най-добрите танцьори.

Финал: всички участници получават награди, а най-добрите танцьори ще получат и сертификати.

Място на провеждане: Mega Mall, София, ниво партер.

Времетраене: 18:00 – 20:00, два астрономически часа.

Събитието е подходящо за деца от 5 до 14-годишна възраст.   

Вход свободен, не е необходимо предварително записване.

 

Сподели в социалните мрежи