Събития и новини

Детско Футболно първенство с мажоретки в Capella Play, Мол Марково Тепе

Детско Футболно първенство с мажоретки в Capella Play, Мол Марково Тепе

Истински ЗВЕЗДЕН МАЧ очаква малките футболни запалянковци на 24 ноември, събота, в детски център Capella Play, Мол Марково Тепе, Пловдив. Подготвили сме интересна и забавна програма с тренировка и упражнения за загрявка, след която ще започне едно истинско Футболно първенство. За него сме поканили очарователни малки мажоретки, които със специална програма, много танци и помпони ще окуражават играчите в мача! Много награди очакват всички участници в събитието!

Кой ще бъде капитан и кои участници ще бъдат от отбора-победител? Елате и нека всички ние, с бурни овации, да аплодираме нашите малки футболни шампиони и прекрасните мажоретки!

ПРОГРАМА:

ЗВЕЗДНИ ФУТБОЛИСТИ

Футболните звезди ще преминат серия упражнения за загрявка, сред които забавните „Самолет“ и „Патешко ходене“. След това ги очаква Тренировка, в която малките футболисти ще се учат да вкарват гол, а след нея ще участват в състезание за майсторски рекорди. Накрая, под звуците на химна на България, ще влязат в един истински звезден футболен мач и ще се състезават за победа.

ЗВЕЗДНИ МАЖОРЕТКИ

Момиченцата ще се учат как да правят помпони; ще репетират танцова хореография и подготвят представянето си с танц, с който ще приветстват излизането на терена на двата отбора в началото на мача, а на финала ще наградят футболните звезди със заслужени медали.

Детско футболно първенство е част от програмата с тематични партита за рожден ден в Пловдив. Повече информация за пакет Футболно парти можете да научите тук: http://bit.ly/detski-party-paketi-plovdiv

Вход: по тарифа за свободна игра, не е необходимо предварително записване

Дата: 24.11.2018г.

Кога: от 16:00 до 18:00 часа

Място: Детски център Capella Play, Мол Марково Тепе, дискотечна зала.

За повече информация: потърсете ни на номер 0700 359 09

Събитието е подходящо за момичета и момчета от 5 до 12 години

 

Сподели в социалните мрежи