Събития и новини

Дарихме книжките, събрани с ваша помощ!

Дарихме книжките, събрани с ваша помощ!

 Щастливи сме да споделим, че събраните с ваша помощ книжки на 24-ти май са получени успешно от децата от домовете за социални грижи! А добрите новини трябва да се споделят и да вдъхновяват с примера си!

 На 24 май, Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, деца и техните родители събраха книжки с детски приказки, които вече са прочели и ги донесоха в детски центрове Capella Play, като дарение към деца от домове за социални и медико-социални грижи. Кампанията е част от стремежа на Capella Play да носят радост на децата и да им помагат да растат щастливи и с буден дух.

Каузата донесе много усмивки, както по лицата на родителите, така и на техните малчугани, които като подарък получиха нови книжки с интересни приказки от Capella Play. Под формата на игра малките посетители на детските центрове научиха важен урок за доброто и за отговорността към другите.

Всички събрани книжки дарихме на домове за деца, които имат нужда от тях. Това са  домовете, които зарадвахме със събраните с ваша помощ книжки:

  • Дом за медико-социални грижи за деца “Свети Иван Рилски”, гр. София
  • Дом за деца лишени от родителска грижа | Олга Скобелева, гр. Пловдив
  • Дом за медико-социални грижи за деца – Варна
  • Дом за медико-социални грижи за деца – Бургас

Благодарение на вас и на екипа на детски центрове Capella Play направихме празника още по-добър.

Сподели в социалните мрежи