Събития и новини

Черен петък с Capella оцвети! На 23-ти ВСИЧКО с -23% ОТСТЪПКА вземи!

Черен петък с Capella оцвети! На 23-ти ВСИЧКО с -23% ОТСТЪПКА вземи!

Играй безкрай,

вкусно си хапни!

Черен петък с Capella оцвети!

На 23-ти ВСИЧКО с -23% ОТСТЪПКА!

Вземи ПОВЕЧЕ, играй ПОВЕЧЕ, забавлявай се ПОВЕЧЕ! Само на 23-ти ноември, петък, всичко с -23% ОТСТЪПКА!

На 23-ти вземи 23% ОТСТЪПКА* на:

Играчки, абонаментни карти, свободна игра, всички ястия и напитки от менюто на ресторанта.

АБОНАМЕНТНИ КАРТИ – Абонаментните карти са предплатени за неограничено време за игра и важат във всички детски центрове Capella Play в рамките на валидността им. Изберете между 1, 3, 6 месеца или цяла година, сега с 23% отстъпка от цената.

ДНЕВНИ КАРТИ ЗА ИГРА – Дневните карти за Почасова игра също ще бъдат достъпни с отстъпка от 23% за всички деца. Capella Play предлага невероятни атракции и различни зони за игра, в които децата могат да се забавляват, лудуват преминават през различни физически предизвикателства, големи пързалки, интерактивни приключения и развиват множество умения. Доведете приятелче и вземете пакетна оферта на промоционална цена.

ИГРАЧКИ – всички играчки от най-нашумелите приказки и детски филми ще бъдат намалени и готови да станат собственост на заслужилите деца.

МЕНЮ – вкусното меню на ресторанти Capella ще предложи множество изкушения за деца и родители в Деня на голямото пазаруване.

*Отстъпката важи само на 23.11.2018 в детски центрове  Capella Play и рестoранти Capella, и се отнася само за продукти и услуги, платени от клиента на 23.11.2018 г. В този ден е валидна само отстъпката от 23%, други отстъпки не се прилагат (включително и корпоративни) и не се натрупват.

Моля, имайте предвид, че на фискалния бон цената излиза с вече приспадната отстъпка.

Повече информация: тел: 0700 359 09 и на www.capellaplay.bg

Сподели в социалните мрежи