Събития и новини

Нови детски партита в Capella play

Щастливи сме да ви споделим, че към нашите разнообразни тематични партита се присъединяват „Хари Потър“, „Рапунцел“, „Костенурките нинджа“, „Соник“, „Батман“  и „Спайдърмен”.   Заедно с Хари Потър ще надникнете във вълшебната книга с магическите заклинания. Любимата принцеса на малките момиченца – Рапунцел, ще поднесе поредица от забавления. Спайдърмен и Батман ще се изправят срещу много предизвикателства, за да се докажат като неуловими супергерои. Супер бързият таралеж Соник ще очаква всички свои малки почитатели да се позабавляват заедно. А най-забавното детско филмче ще се превърне в реалност. Децата ще имат възможност да се насладят на истинско нинжа изживяване.      

Празнично работно време - Mega Mall

Уважаеми клиенти, това е празничното работно време на детски центрове "Капела Плей" в Мега мол София

Празнично работно време - The Mall, Park Center, Burgas, Plovdiv

Уважаеми клиенти, това е празничното работно време на детски центрове "Капела Плей" в Дъ мол, Парк център София, Бургас Плаза и Марково тепе мол в Пловдив.

Черен петък с Capella

Детски ценър Capella play се включва в инициативата на Park Center Sofia. Очаква ви СЕДМИЦА НА НАМАЛЕНИЯТА, която започва на 22-ри и приключва на 28-ми НОЕМВРИ. В нашия детски център ще получите -10% отстъпка за свободна игра или за запазване на парти за рождения ден на вашето дете!

Фокус направи и приятелите впечатли

В детски център Capella play вече се провежда и училище за фокусници.  Училището се води от професионален фокусник, а вашите деца ще имат възможност да научат различни фокуси и тайните на магичния свят.   Вход: цената на свободната игра.   Кога и къде: Всеки вторник от 18 часа в Capella Play, The Mall, София Всяка сряда от 18часа в Capella Play, Park Center Sofia Всеки четвъртък от 18часа в Capella Play, Mega Mall, София

Капела плей става на 12 години!

 През последните 12 години ние от Capella Play сме важна част, както от специалните ви празници, така и от малките моменти всеки ден! Ние добре знаем, че малките добрини имат голямо значение, затова и решихме да направим този рожден ден малко по-специален.  

Празнувай Halloween в Capella Play!

 Звездните злотворци Злодеида и Дракула пристигат специално за ЗЛОВЕЩОТО и неповторимо Хелоуин парти в Capella Play!   Очаква ни страшен и изпълнен с много предизвикателства Хелоуин и всички безстрашни малчугани са поканени!  

Забавна наука 15.09.-16.09.

 Ученето може ли да е забавно? Защо не? На 15.09. и 16.09., очакваме всички малки ученици и кандидат-ученици в детски центрове Capella Play, за да посрещнем новата учебна година с много забавления и игри, докато опознаваме интересния свят на науката. 

Лятно парти с коктейли!

 Този четвъртък 15.08., очакваме всички деца на забавна лятна дискотека с много танци, детски коктейли и усмивки!  

Покана за забавна плодова работилничка в Capella Play!

 Детски парти центрове Capella Play канят всички малчугани да творят на воля в най-свежата и вкусна плодова работилничка този четвъртък, 1-ви август, от 18:00 часа.

Летни партита на цени, започващи от 119 лв.!

 Повече детско забавление и много лятно настроение в Capella Play с новите ни летни партита на цени, започващи от 119 лв. :)

Сладоледена работилничка в Capella Play!

Детето ти обича ли сладолед? Капелчо кани всички малчугани на щуро сладоледено парти и работилничка в детски центрове Capella Play!