Събития и новини

1 Юни в Capella Play Пловдив

        Програма 1 юни Capella Play Пловдив  

1 Юни в Capella Play София

          Програма 1 юни Capella Play София         Предложения от ресторанти Capella за цялото семейство

Да бъдеш аниматор не е просто работа, това е по-скоро призвание, усещаш го, защото ти идва от сърце.

Казвам се Борис Христов и съм на 25 години. Родом съм от Търговище , но вече от 13 години живея, уча и работя в София. Средното си образование съм завършил в Националната гимназия за древни езици и култури „Константин Кирил Философ“. В последствие следването ми в университет зави в съвсем различна посока и така завърших  „Физическо възпитание и спорт“ в СУ  „Св. Климент Охридски“. В момента  завършвам магистратура  по „Спортен мениджмънт“ в НСА  „Васил Левски“. Своята работа в Capella play започнах преди почти 2 години като аниматор. Анимацията винаги ми се е отдавала и е била като детска игра. Да бъдеш аниматор не е просто работа, това е по-скоро призвание, усещаш го, защото ти идва от сърце. Aз правя точно това, давам частица от себе си всеки ден на колектива, на децата, на играта. Реакцията на мениджърския отдел на фирмата не се забави. Започнаха да ми възлагат повече отговорности, а това ме…

15 септември в Capella Play

Посрещнахме новата учебна година с много усмивки, настроение и забавни игри.

За мен готвенето е удоволствие и начин на живот!

Казвам се Кънчо Кучешев на 34 г. от гр. Казанлък и работя като главен готвач в ресторанти „Capella Pizza&grill”. Да бъда готвач, бе голямата ми мечта. Докато другите деца четяха детски книжки и играеха на фунийки, аз разглеждах готварските книги на баба ми. Спомням си една с рисунки, в която имаше много картинки на гозби, печива и сладкиши. Прелиствах я с часове и си представях как ги приготвям. И тогва осъзнах, че призванието ми е да готвя. Завърших учлище със специалност оператор на хляб, хлебни и сладкарски изделия. Веднага след това започнах работа като сладкар, но обстоятелствата бяха такива, че се озовах в един ресторант на българското черноморие. Там пържех само картофи и риба, но да си в кухнята и да готвиш на равно с готвачите беше вълнуващо. След което реших, че в малкия град няма да успея да постигна за това което мечтаех, и  се преместих във Велико Търново. Там…