Събития и новини

Капела плей става на 12 години!

 През последните 12 години ние от Capella Play сме важна част, както от специалните ви празници, така и от малките моменти всеки ден! Ние добре знаем, че малките добрини имат голямо значение, затова и решихме да направим този рожден ден малко по-специален.  

Празнувай Halloween в Capella Play!

 Звездните злотворци Злодеида и Дракула пристигат специално за ЗЛОВЕЩОТО и неповторимо Хелоуин парти в Capella Play!   Очаква ни страшен и изпълнен с много предизвикателства Хелоуин и всички безстрашни малчугани са поканени!  

Забавна наука 15.09.-16.09.

 Ученето може ли да е забавно? Защо не? На 15.09. и 16.09., очакваме всички малки ученици и кандидат-ученици в детски центрове Capella Play, за да посрещнем новата учебна година с много забавления и игри, докато опознаваме интересния свят на науката. 

Лятно парти с коктейли!

 Този четвъртък 15.08., очакваме всички деца на забавна лятна дискотека с много танци, детски коктейли и усмивки!  

Покана за забавна плодова работилничка в Capella Play!

 Детски парти центрове Capella Play канят всички малчугани да творят на воля в най-свежата и вкусна плодова работилничка този четвъртък, 1-ви август, от 18:00 часа.

Летни партита на цени, започващи от 119 лв.!

 Повече детско забавление и много лятно настроение в Capella Play с новите ни летни партита на цени, започващи от 119 лв. :)

Сладоледена работилничка в Capella Play!

Детето ти обича ли сладолед? Капелчо кани всички малчугани на щуро сладоледено парти и работилничка в детски центрове Capella Play!

Парти в ресторанта!

 Искате да празнувате специален повод, но децата да не скучаят? Детски центрове Capella Play и ресторанти Capella имат перфектното решение за вас!  

Работилничка за Чичко-тревичко!

 Има ли дете, което не обича Чичко Тревичко? Цяла банда от Чичко-тревичковци ще оживее в Capella Play този петък!

Стартира #CAPELLAGIVEAWAY Лятна занималня в Capella Play!

  На работа си, а бабата е заета? И в офиса не можеш да вземеш децата, защото ще пощуреят от скука? Вместо да се чудиш, спечели им безплатен вход за най-веселата лятна занималня!

Дарихме книжките, събрани с ваша помощ!

 Щастливи сме да споделим, че събраните с ваша помощ книжки на 24-ти май са получени успешно от децата от домовете за социални грижи! А добрите новини трябва да се споделят и да вдъхновяват с примера си!

Премиера на FortNite Dance Battle!

 Искате ли децата ви да станат част от запомнящо се събитие? Каним ви на премиерата на обновеното ни хитово парти FortNite Dance Battle!