Събития и новини

Семействата с деца също могат да празнуват Св. Валентин!

Семействата с деца също могат да празнуват Св. Валентин! Елате в Capella Play, където романтиката е жива, а забавленията за деца са безкрайни!

Зимна занималня CAPELLA 2019

За цветна и весела ваканция, запиши се на забавна Зимна занималня! Време е за нови запознанства и нови знания! Доведи детето си в дните на Зимната междусрочна ваканция, за да се запознае с други свои връстници и всички заедно да щуреем, учим и се смеем!

Кампания Именни Дни Декември

Декември месец е един от най-празничните периоди в годината – с толкова много именни и рождени дни и поводи за събиране със семейство и приятели. От Capella Play искаме да допринесем за празничното настроение със своите специални декемврийски предложения за малки и големи.

Черен петък с Capella оцвети! На 23-ти ВСИЧКО с -23% ОТСТЪПКА вземи!

Играй безкрай, вкусно си хапни! Черен петък с Capella оцвети! На 23-ти ВСИЧКО с -23% ОТСТЪПКА! Вземи ПОВЕЧЕ, играй ПОВЕЧЕ, забавлявай се ПОВЕЧЕ! Само на 23-ти ноември, петък, всичко с -23% ОТСТЪПКА! На 23-ти вземи 23% ОТСТЪПКА* на: Играчки, абонаментни карти, свободна игра, всички ястия и напитки от менюто на ресторанта.

Детско Футболно първенство с мажоретки в Capella Play, Мол Марково Тепе

Истински ЗВЕЗДЕН МАЧ очаква малките футболни запалянковци на 24 ноември, събота, в детски център Capella Play, Мол Марково Тепе, Пловдив. Подготвили сме интересна и забавна програма с тренировка и упражнения за загрявка, след която ще започне едно истинско Футболно първенство. За него сме поканили очарователни малки мажоретки, които със специална програма, много танци и помпони ще окуражават играчите в мача! Много награди очакват всички участници в събитието! Кой ще бъде капитан и кои участници ще бъдат от отбора-победител? Елате и нека всички ние, с бурни овации, да аплодираме нашите малки футболни шампиони и прекрасните мажоретки!  

Промо пакет Есенна занималня на 1-ви и 2-ри ноември в Capella Play

Ден на народните будители ще се отбележи в детски центрове Capella Play с весела Есенна занималня. В рамките на есенната ваканция, в дните 1-ви и 2-ри ноември децата на възраст от 4 до 12 години ще могат да играят настолни игри, танцуват, правят гимнастика, участват в научни експерименти, четат и слушат любими български приказки, смятат, броят и играят в различни забавни игри. Благодарение на разнообразната програма малките будители ще развият и усъвършенстват уменията си по един увлекателен и ефективен начин, а родителите им ще бъдат улеснени с това с какви полезни занимания да уплътнят времето на малчуганите. При закупен пакет за два дни Есенна занималня получавате ПОДАРЪК: карта за неограничена игра за събота и неделя.

Покана за Рожден ден на Capella Play, Mall Markovo Tepe

Capella Play Пловдив става на 2 и те кани на голямо парти за рожден ден! Заповядайте този уикенд, 27 и 28.10. от 13:00 до 19:00 часа в детски център Capella Play, Mall Markovo Tepe на голямо парти за рожден ден! Подаръците ще раздаваме ние, а от вас – лудориите! 

Capella Play се превръща в Хотел Трансилвания на Хелоуин

31.10.2018г., във всички детски центрове в страната.   Хотел Трансилвания ще оживее в деня на Хелоуин и ще приветства всички деца да го посетят и да се превърнат в прилепи и вампири. Забавната програма ще се развие в един страшен свят от паяжини, паяци, прилепи и тикви, където всички участници ще преминат през редица пакости и предизвикателства и ще получат много лакомства и награди.

Йога за бременни в детски център Capella Play

15.10.2018 | Capella Play в Park Center Mall На 15-ти октомври /понеделник/ Детски център Capella Play и Наталйога дават началото на ежеседмични практики „йога за бременни“, като канят бъдещите майки да се включат към тази инициатива, която ще им помогне да подготвят себе си за предстоящото раждане. Практиката „Йога за бременни“ ще ви помогне да се чувствате раздвижени, както и ще допринесе за облекчаване на честите оплаквания, свързани с бременността. В допълнение, ще ви зареди с добро настроение и позитивна енергия. По време на часа ще работим и за изграждане на връзка с бебето, ползите от което ще наблюдавате в годините след това. Часът включва както специално подбрани комплекси от упражнения и пози (асани), така и множество визуализации, дихателни практики и релаксации.

Йога Мама и Бебе всеки вторник и четвъртък в Capella Play

16.10.2018 | Capella Play в Park Center Mall Заповядайте на практиката „Йога мама и бебе“, в която заедно с бебетата (от 40 дни до прохождане) ще правим йога, ще пеем и ще общуваме. В този час ще намерите споделеност, ще се раздвижите и разнообразите и ще получите полезни съвети и упражнения за вашето бебче, за изграждането на по-пълноценна връзка по между ви, както и за успешното ви възстановяване след раждането.

Развиващи музикални занимания за бебета и родители

17.10.2018 | Capella Play в Park Center Mall Развиващи музикални занимания за бебета и деца от 40 дни до 3 години започват тази сряда от 10:30 часа в Capella Play, Park Center Mall. Заповядайте на този музикален час, където с помощта на универсалния език на музиката ще може да се свържете по един различен и забавен начин с децата си. Часът включва множество развиващи игри, танци и песнички, които се изпълняват на живо. Бебетата и малчовците ще имат уникалната възможност да опознаят умален вариант на множество музикални инструменти и да открият магията на музиката.

FORTNITE битка на живо в Mega Mall, София.

12 октомври, 18:00 часа Голямата битка наближава. Кой ще открие Островът на спасението? Кой отбор ще спаси човечеството от надвисналата над нашата планета огромна заплаха? Включете вашето дете в епична битка, в която участниците ще се превърнат в истински герои от играта “FORTNITE‘’ като част от тематичното парти на детски центрове Capella Play.   Отборите ще побеждават злодеи, ще строят крепостни стени за убежищата си и ще преминат през предизвикателствата на FORTNITE. За да бъде приключението пълно, участниците ще се преборят в най-зрелищната FORTNITE лазерна битка! А за финал, при последната мисия, ще имат шанса да защитят победата си в dance battle, където ще се забавляват и демонстрират умения с най-популярните видеа от играта.