Събития и новини

Премиера на FortNite Dance Battle!

 Искате ли децата ви да станат част от запомнящо се събитие? Каним ви на премиерата на обновеното ни хитово парти FortNite Dance Battle!

Посрещнете Деня на бащата в Capella Play!

Покажете, че сте супер татковци и зарадвайте децата си с много игри и забавления в деня на бащата!

Дъжд от лакомства ще завали на 1-ви юни в Capella Play!

Очакваме всички деца на приказно Candy Party с лакомства и викторини.

Лятна занималня

 Целодневна лятна занималня с много игри, занимания и включено меню започва на 3-ти юни в детски центрове Capella Play в София и Пловдив.

Празнувай 24 май в Capella Play!

Отбележете 24-ти май с игри, подаръци и предизвикателства в най-забавното място за всички малчугани – детски центрове Capella Play! 

Околосветско пътешествие

  Подгответе международните паспорти, напълнете куфарите с усмивки и изпратите детето си на щуро Околосветско пътешествие! Capella Play кани малките приключенци на Околосветско пътешествие, изпълнено с много предизвикателства и забавления.

Ден на семейството в Capella

Какъв по-подходящ повод да зарадваш половинката си от деня на семейството 15.05.? Покажи колко обичаш най-близките и направи средата на седмицата незабравима с вкусна вечеря за двама на стойност 39,90 лв. и подарък - безплатна игра за децата.

Отпразнувай завършването в Capella Play!

    Детски центрове Capella Play откриват сезона на партитата за завършване на училище или детска градина със специални оферти за ранно записване. Родители, учители и техните деца могат да се възползват от удобствата на центровете в София, Варна, Пловдив и Бургас и да се доверят на опитните професионалисти, които ще помогнат в цялостната организация на събитието.

Денят на Шегата – с клоун и подаръци за децата!

Първоаприлско шоу с клоуни-аниматори ще забавлява децата със смешки и закачки с номера и ще ги учи за ролята на шегата във взаимоотношенията. За награда – клоуните ще подарят на децата специални балони като кученца, жирафчета, цветенца и други причудливи форми.

Пролетна занималня

Занималня Пролетна ваканция 01.04 – 05.04.19 г. Детски центрове Capella Play организират целодневна детска занималня за пролетната ваканция. Очакваме ви 5 дни, в които децата ще се сприятеляват, играят в разнообразни игри, участват в активни занимания, пишат домашни и хапват вкусно от включено в програмата детско меню. Накрая ще участват в томбола с подаръци, сред които ГОЛЯМАТА НАГРАДА: абонаментна карта за 6 МЕСЕЦА НЕОГРАНИЧЕНА ИГРА. За записвания и повече информация ви очакваме на телефон 0700 359 09 или директно в избрания детски център. Занималнята е подходяща за деца от 4 до 12 години. Възползвайте се от специалните дневни и пакетни оферти, които включват подаръци – месечни абонаментни карти за неограничена игра!        

За Дамите с Деца – Подарък от Capella - Питие и Безплатна Игра!

Скъпи дами, заповядайте на 8-ми март с любим за Вас човек на специално организирана в ресторанти Capella Food to Share вечеря и вземете подаръци от нас: безплатно вино или бира и безплатна игра за Вашите деца! Вземете куверт за двама за 8-ми март и получавате: Вечеря по избор от менюто на ресторанта БЕЗПЛАТНА ИГРА в детски център Capella Play ПОДАРЪК: бутилка вино или 4 бири Цена на куверт: 24,90 лв./човек  Запазете своята маса сега: 0700 359 09

Семействата с деца също могат да празнуват Св. Валентин!

Семействата с деца също могат да празнуват Св. Валентин! Елате в Capella Play, където романтиката е жива, а забавленията за деца са безкрайни!