Събития и новини

Зумба с мама

Този  петък е  време за  много  латино настроение! Ела на зумба с мама! Събитието е безплатно, възрастните не се таксуват, а децата са по стандартна тарифа за игра в детския център – бъдете наши гости! Петък вечер 19.01.2018 от 18:30 до 20:00 ч. в Capella Play - Park Center на етаж 3. Очакваме ви!

Тържествен концерт „Отново е Коледа“

Детски хор „Пим-Пам“ и „Кантус Фирмус“ представят тържествения коледен концерт „Отново е Коледа“, който ще се състои на 19 декември от 19:00 ч. в зала „България“. В програмата ще участват различните формации на ансамбъла – от най-малките певци на 4-5 години, до най-опитните хористи в концертния състав на възраст до 18 г. Диригент на хора е Ирена Христова. Децата ще изпеят любими коледни песни от български и чужди композитори. По традиция част от програмата ще бъде и емблематичната песен „Отново е Коледа“ на големия български композитор Борис Карадимчев – основател и дългогодишен художествен ръководител на хора. Специални гости в програмата ще бъдат талантливите млади певци Илона Иванова и Денко Проданов. В концерта ще участва също и сборна мъжка хорова формация с диригент Кристиан Попов, която ще изпълни песни за Рождество Христово, написани от Борис Карадимчев през 1991 г., които не са изпълнявани оттогава.

Pavarotti Tribute

  Pavarotti Tribute – оперното събитие на есента   Големи български оперни изпълнители отдадоха почит на Лучано Павароти       Спектакъл в памет на великия Лучано Павароти по повод 10 годишнината от смъртта му организира импресарска агенция Art Lirica. Pavarotti Tribute е мини концерт, в който участваха известни български оперни певци. Почитатели на оперното изкуство имаха удоволствието да се насладят на нетленната музикална класика със селекция от вина и хапки в изисканата обстановка на ресторант Capella в Park Center. Подобно събитие се провежда за първи път у нас, но организаторите имат опит с такива мероприятия в чужбина – „опера в ресторант“ - артистите изнасят своеобразно представление, пеейки и разхождайки се между посетителите в заведението. Основен артист е ПЕТЪР ДАНАИЛОВ, който е определян от немската музикална критика като „типичен белкантов певец, притежаващ дълбок и необикновен, изпълнен с нюанси, баритонов тембър, който чрез  своята вокална интерпретация променя изразността от яростно до лирично…

1 Юни в Capella Play Пловдив

        Програма 1 юни Capella Play Пловдив  

1 Юни в Capella Play София

          Програма 1 юни Capella Play София         Предложения от ресторанти Capella за цялото семейство