Рожден ден с Ховърборд парти

Рожден ден с Ховърборд парти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рожден ден с Ховърборд парти 7 деца, 2 часа- 259лв.

Пакетът включва:

  • 1 час анимация и групови игри с ховърборд
  • Безплатни покани
  •   меню за 7 деца, с избор от:
  •   детска пица, плато парти сандвичи или парти кюфтенца
  •   зеленчукови пръчици или пържени картофки
  •   сок чаша - 200 мл.
  •   пуканки и царевични пръчици

Куверт за всяко следващо дете - 24,90 лв.

.

Удължаване на рожден ден с 1 час - 5,00 лв на дете.

Доплащат се куверти само на реално присъствали и играли деца.

*Пакета препоръчва за рождени дни до 16 деца!

Бонус 30 лв. при празнуване отново в Capella Play.

 

 

Ховърборд партито в детските центрове на Капела Плей предлага незабравимо изживяване и много забавни и интересни игри и предизвикателства.

Ховърбордите са два от съображения за сигурност и за да може аниматорът да обърне по-специално внимание на всеки. Пуска се музика за фон,докато децата се обучават как да запазят баланс, а в последствие и как да се движат напред и назад и да завиват. Децата се учат да карат ховърборд, като се сменят на 5-10 мин. Всяко дете разполага с предпазни средства (каска,налакътници,наколенки),защото безопасността на нашите малки гости е на първо място за нас. Рожденикът има привилегията да ползва ховърборда, когато пожелае. В хода на рождения ден се преценява дали има напреднали деца, които могат да участват в щафетни игри, включващи  заобикаляне на предмети(конуси) и/или преместването на един предмет от едно място на друго за определено време. Всички минават поне по 2 пъти(5-10 мин). През цялото време на партито с гостите и рожденика има персонален аниматор, който се грижи за безопасната и забавна игра на децата.

Aко обичаш щурите забавления и ти харесва да изпробваш нови и интересни неща,то това е твоето парти! Чакаме те в Капела Плей да подкараш нашия ховърборд и да ни покажеш какво можеш! 

 

Готов си да резервираш веднага, без да се налага да идваш на място? Запази своето място онлайн и избери най-добрата оферта за празника на твоето дете.

В нашата система ще получиш възможност да отбележиш дата и час на събитието, а също така да избереш всичко нужно за едно парти – торта, пакети, детски менюта, храна за възрастните в ресторанта, парти аксесоари, тематични партита и т.н.

Виж видео как да резервираш онлайн.

Правите всичко това от удобството на вашия дом, в удобно за вас време !

 

 

Резервирай сега

Форма за запитванеТелефон за връзка: 0700 359 09

   Обади се сега (9:30 – 18:00 часа)

Адрес на детския център: Mega Mall София, кв. Люлин, бул. Царица Йоанна 15

Сподели в социалните мрежи