Рожден ден Capella Play в Марково Тепе Мол

 

Празнувай първия рожден ден на Capella Play в Mall Markovo Tepe. Ела на 28 октомври на нашия празник. Приготвили сме специална програма, изпълнена с много емоции, смях и забавление.

На 28 октомври от 12:00 ч. те очаква невероятна шоу-програма с Цирк Балкански. Атрактивни номера с еквилибристката Кристина Костова, велофигуриста Иво Сивков, балерината Александрина Алексиева, клоуна Давид Калдерон. Събитието е безплатно и ще бъде пред входа на Capella Play Mall Markovo Tepe на етаж 2.

В 13:00 ч. теглене на томбола с големи награди. Спечели – Рожден ден в Capella Play; Годишна карта за неограничена игра; 6-месечна карта за неограничена игра; 3-месечна карта за неограничена игра; 5 талона за неограничена игра за 1 ден; тениски и шапки на Capella Play.

От 13:00 до 20:00 ч. специална програма в детския център. Празнични работилници и състезателни игри – участвай, забавлявай се и спечели подарък от нас. Детска дискотека с танци и музика на всеки час.

Специална промоция: Играй в Capella Play през целия ден само за 6,90 лв. Неограничено време за игра на цената на 1 редовен час.

Първи рожден ден, една година по-големи и с още един нов обект в Града под Тепетата. Веригата отваря врати на нова зона за забавление, която ще посреща порасналите гости на Capella. Playzone е специално място за аркадни игри, видео игри, плейстейшъни и още много забавления за тийнейджърите.

Първата година е най-трудна, но и най-запомняща се! Ние, от Capella Play, една година посрещаме децата на Пловдив и се учим да бъдем техен верен спътник в игри и забавления. Празнуваме рождени дни и представяме щури и забавни тематични партита. Порастваме заедно с тях и за една година се превърнахме в любимо място на малчуганите от града.