Парти в ресторанта

 

 

  Искате да празнувате специален повод, но децата да не скучаят? Детски центрове Capella Play и ресторанти Capella Food to Share имат перфектното решение за вас!

Резервирайте парти в ресторанта и вземете:

  • Парти пакет* с включени салати, плата по избор, десерти и напитки
  • Безплатна игра за децата в детски парти център Capella Play
  • Специално внимание и първокласно обслужване

*Възможност за избор между различни пакети

Превърнете празника в незабравимо преживяване както за вас, така и за децата ви! Резервирайте вашето парти на 0700 359 09 или на място в ресторанта.

 

 

  • Празнувайте имен ден, рожден ден, кръщене в ресторанта

Резервирайте парти за имен ден, рожден ден, кръщене или друг повод в ресторанти Capella Food to Share и се възползвайте от новите ни, ексклузивни предложения. Изберете един от трите пакета за парти в ресторанта и с всяка резервация получавате:

  • Парти меню с включени салати, плата по избор, десерти и напитки
  • Безплатна игра за децата в детски парти център Capella Play
  • Специално внимание и първокласно обслужване

 

 

  Ресторанти Capella Food to Share са идеално място за весело посрещане на вашия празник в приятна обстановка, докато децата лудуват в детските центрове. Разполагаме и с удобни и просторни тераси, които са чудесен избор за тържества на открито в топлите и слънчеви дни.

Интериорът на ресторантите е модерен и свеж, изпипан до най-дребния детайл, така че да се чувствате уютно и комфортно по време на вашия празник.

 

  • Празнувайте имен ден или друго парти за деца

Резервирайте парти за имен ден или друго събитие за дете в детски центрове Capella Play и се възползвайте от специалните предложения за гости в ресторанти Capella Food to Share.

Екипът на Capella Play ще ви помогне да организирате детско тематично парти с разнообразна декорация и предложения за храни и напитки.

 Вашето дете има любим анимационен герой? Ние ще предложим парти с него! Зарадвайте децата с новите ни хитови партита - Малкото Пони и Пес патрул или ги въвлечете в забавните приключения на Fortnite или Щури експерименти. Glow парти пък ще впечатли всички със светлинно шоу и много танци на фона на UV светлини и прожектори в специалната ни зала за детска дискотека. 

 

  • VIP партита

Имате специални изисквания или търсите още идеи за посрещане на специален повод? Детски центрове Capella Play предлагат възможност за провеждане на VIP партита със специална декорация, тематични партита с герои от хитови филми и анимации и възможност за добавяне на различни пакети менюта и напитки към всяко парти.

 

 Верига детски центрове Capella Play и ресторанти Capella Food to Share предлагат не просто заведение с детски кът, а специално обособени пространства за деца и възрастни, в които ще откриете множество идеи и решения за вашите рождени, имени дни и специални поводи.

Имате допълнителни въпроси? Свържете се с нас на: 0700 359 09 или на място в ресторанта.