Ховърборд Парти

Ховърборд партито в детските центрове на Капела Плей предлага незабравимо изживяване и много забавни и интересни игри и предизвикателства.

Ховърбордите са два от съображения за сигурност и за да може аниматорът да обърне по-специално внимание на всеки. Пуска се музика за фон,докато децата се обучават как да запазят баланс, а в последствие и как да се движат напред и назад и да завиват. Децата се учат да карат ховърборд, като се сменят на 5-10 мин. Всяко дете разполага с предпазни средства (каска,налакътници,наколенки),защото безопасността на нашите малки гости е на първо място за нас. Рожденикът има привилегията да ползва ховърборда, когато пожелае. В хода на рождения ден се преценява дали има напреднали деца, които могат да участват в щафетни игри, включващи  заобикаляне на предмети(конуси) и/или преместването на един предмет от едно място на друго за определено време. Всички минават поне по 2 пъти(5-10 мин). През цялото време на партито с гостите и рожденика има персонален аниматор, който се грижи за безопасната и забавна игра на децата.

Aко обичаш щурите забавления и ти харесва да изпробваш нови и интересни неща,то това е твоето парти! Чакаме те в Капела Плей да подкараш нашия ховърборд и да ни покажеш какво можеш! 

ТЕМАТИЧНИ ПАРТИТА ЗА РОЖДЕН ДЕН