ДЕТСКИ ЦЕНТЪР CAPELLA PLAY - THE MALL

THE MALL, гр. София, бул. Цариградско шосе 115з, етаж 2

Центърът е разположен на 1200 м2 площ на последния етаж на мола, като предлага невероятни атракции и съоръжения за игра. Прекарването на свободното време, не само за децата, но и за техните родители, е съсредоточено под покрива на семейната концепция на Capella Play. Забавленията започват с огромна зона за игри на две нива, изпълнена с много физически предизвикателства, големи пързалки, интерактивности и приключения. Сред многото атракции, които предлага Capella Play са игрище за мини футбол и баскетбол, детска дискотека, както и стрелба с меки топки. За най-малките клиенти на възраст до 3 години е предвидено специално място с подходящи за тази възраст занимателни играчки и мини пързалка. Концепцията на центъра е да задоволи капризите на цялото семейство в свободното време, или докато мама и татко пазаруват.

За празнуването на рождени дни са предвидени 5 парти зони за малчуганите, а за техните родители центъра разполага с ресторант с 150 места и тераса с 40 места. Кухнята на ресторанта предлага свежи храни, детски менюта, подходящи както за цялото семейство, така и за бременни и кърмещи майки. Изненадите, които се предлагат в Capella Play не свършват до тук. Комплекса разполага и с малък магазин за играчки, лакомства и балони. Очакваме Ви ежедневно с много настроение и винаги готови да направим денят ви прекрасен.

развлечения

Нашите аниматори ще организират едно незабравимо парти за Вашите деца, изпълнен с весели игри, творчески и музикални конкурси с много изненади.

ОРГАНИЗИРАНИ МЕРОПРИЯТИЯ

За Коледа, Великден или за края на учебната година, ние ще Ви помогнем да организирате най-забавното и незабравимо тържество за Вашите деца.Ако решите да ни се доверите изцяло, нашите аниматори ще организират едно незабравимо парти за Вашите деца, изпълнен с весели игри, творчески и музикални конкурси с много изненади.

Разгледай нашите предложения за края на учебната година подходяща за детски градини и училища! 

Частни и
фирмени партита

Училища и
детски градини