Детски център Capella Play MEGA MALL

MEGA MALL, гр. София, кв. Люлин, бул. Царица Йоанна 15

Capella Play в Мега мол е третият детски център от веригата открит през 2014 година. В комплекса ще откриете атракции за малки, големи и още по-големи момичета и момчета. Сред огромната джунгла от предизвикателства ще намерите забавни лабиринти, пързалки, мостове за катерене, електронни игри и специална зала с озвучаване и осветление подходящо за детска дискотека. Специално отделената лазерна арена е една от основните атракции. 

Да празнувате детски рожден дне в Capella Play ще е едно от най-незабравимите преживявания за Вашето дете. Предлагаме организирани тематични партита с участието на професионално обучени аниматори, разнообразно детско меню, лазерни битки и детски дискотеки.

За родителите и тяхното спокойсвие ще се погрижим в Capella pizza&grill. Напълно отделен от детския център, ресторантът резполага със 120 места. В разнообразното меню на Capella pizza&grill можете да откриете вкусни салати, пици, пицети, паста и вкусно месо на скара.

развлечения

Нашите аниматори ще организират едно незабравимо парти за Вашите деца, изпълнен с весели игри, творчески и музикални конкурси с много изненади.

ОРГАНИЗИРАНИ МЕРОПРИЯТИЯ

За Коледа, Великден или за края на учебната година, ние ще Ви помогнем да организирате най-забавното и незабравимо тържество за Вашите деца.Ако решите да ни се доверите изцяло, нашите аниматори ще организират едно незабравимо парти за Вашите деца, изпълнен с весели игри, творчески и музикални конкурси с много изненади.

Частни и
фирмени партита

Училища и
детски градини