Детски център Capella Play Markovo Tepe Mall

Страхотно ново място за забавления с много детски усмивки и приключения с Capella Play в Markovo Tepe Mall!

 

 

                             

 

Capella Play  е семейна концепция за развлечение на деца от 0 до 12 г. и техните родители. Компанията развива свои уникални развлекателни центрове за игри на закрито, функциониращи в големи шопинг центрове. На територията на страната Capella Play са най-големите детски центрове с обекти в София, Варна и Пловдив. В комплексите можете да откриете огромна зона за игра на две нива, многофункционална зала за спортни събития и детски дискотеки, картинг, електронни игри и парти зони за рожден ден.  Част от забавленията включват и родителите, за които комплекса разполага с ресторант Capella Food to share с топла връзка към детския център. Тук можете да се възползвате от обслужването и менюто на един класен ресторант, като същевременно децата играят.

Разгледай тарифите за свободна игра

 

    

 

Детски Рожден ден

Ако има нещо, в което сме най-добри, то е организирането на рожден ден!

Всеки рожден ден за нас е специален и персонален, а за вас ще бъде незабравим!

За този така важен ден в годината за всеки родител и дете ние сме се погрижили да ви предложим всичко за една перфектна организация на празника. Персонален аниматор за децата се грижи през цялото време на празника, фотограф, голям избор от тематични партита, детско меню, пинята, вкусна торта. За родителите сме предвидили персонален сервитьор и  кетъринг за родители в ресторанта към детския център.

За повече информация за условията за празнуване на рожден ден можете да разгледате нашите предложения

 Единствено в Capella Play можете да направите своята  резервация онлайн тук, без да се налага да идвате на място.

За съдействие и информация можете да се обърнете към нашите консултанти в кол центъра на телефон:  0700 359 09  

 Резервивай бързо и лесно в  свободното време!

 

    

 

Ресторант Capella Food to share

Малко са заведенията, където можеш да похапнеш вкусно докато детето се забавлява в огромната зона за игра, просто да вечеряте с приятели или да празнувате семеен празник. Но тук удоволствието резонира задълго, защото имаме налице фантастично трио. А именно – отлично приготвена храна, място за забавления на децата и приятен интериор, който приятелите ми описват така: „Ама тук е като в приказка“.

 Повече информация за ресторант Capella Food to share.

 

    

 

Мнението на клиентите на Capella Play в Markovo Tepe Mall