ДЕТСКИ ЦЕНТЪР CAPELLA PLAY MALL VARNA

МОЛ ВАРНА, гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 186, етаж 3

Центърът е разположен на 800м2 площ на третия етаж на Мол Варна, като предлага невероятни атракции и съоръжения за игра. Прекарването на свободното време, не само за децата, но и за техните родители, е съсредоточено под покрива на семейната концепция на Capella Play.

Забавленията започват с огромна зона за игри на две нива, изпълнена с много физически предизвикателства, големи пързалки, интерактивности и приключения. Сред многото атракции, които предлага Capella Play музикална сцена, батут, кула с ластици, въртележка, фонтан с топки и много други игри. Концепцията на центъра е да предостави на цялото семейство в свободното им време място за почивка и забавление.

За родителите към комплекса сме обособили прекрасен ресторант Capella fresh food&pizza, който предлага разнообразно меню от вкусни салати, пици, основни ястия и десерти подходящи за цялото семейство. Изненадите, които се предлагат в Capella Play не свършват до тук. Празнуването на детски рождени дни при нас е едно от най-приятните изживявания, с които бихте могли да зарадвате Вашето дете.

Не се колебайте да ни посетите. Очакваме Ви!

развлечения

Нашите аниматори ще организират едно незабравимо парти за Вашите деца, изпълнен с весели игри, творчески и музикални конкурси с много изненади.

ОРГАНИЗИРАНИ МЕРОПРИЯТИЯ

За Коледа, Великден или за края на учебната година, ние ще Ви помогнем да организирате най-забавното и незабравимо тържество за Вашите деца.Ако решите да ни се доверите изцяло, нашите аниматори ще организират едно незабравимо парти за Вашите деца, изпълнен с весели игри, творчески и музикални конкурси с много изненади.

Частни и
фирмени партита

Училища и
детски градини